RC Klub (Miskolc) BelépésKépek

Nagy_Extra 013.jpg

Építés, Technológia

Látogatóink:

Oldalainkat 69 vendég böngészi
Tartalom találatai : 2082901
ER9x Model Setup (4/12) Expo/DR
Írta: Magi István   
2011. december 15. csütörtök, 14:16

Modell Setup (4/12)
Expók és Kettős kitérítések


Ez a képernyő lehetővé teszi, hogy bekapcsoljuk és szerkesztheti az Expo és D/R értékeke a fő kezelőszerveken (RUD / ELE / THR / AIL).
Minden egyes vezérlőnek két számszerű értékét lehet állítani. Az Expo oszlopban az Expo értékét (és irányát), a Weight oszlopban a kettős kitérés mértékét (100% az eredeti mérték).
A DrSw1 és a DrSw2 a dual rate kapcsolók. 3 különböző érték memorizálható (Hi, Mid, é Lo). Az aktuális módot a 2. sor végén mutatja. Ezekhez mind külön görbe is állítható.

Ha közben mozgatjuk a botokat, akkor láthatjuk is a gorbe aktuális pontját egy szálkereszt segítségével.

Minden vezérlőn beállítható 2 Dr kapcsoló (sw1 és sw2). A főkapcsoló (sw1) a magas Expo és magas DR és a közepes Expo és közepes DR érték között vált. Ha a főkapcsoló ki van kapcsolva, akkor a 2. kapcsoló (sw2) dönti el, hogy a közepes Expo és közepes DR. vagy az alacsony Expo és alacsony DR. érték aktív e?

Hármas Dr (Kettős arány) Példa:

Az "F.Mode" kapcsolót fel lehet használni hármas aránykapcsolónak bármelyik tengelyre, vagy fel lehet használni hármas repülési mód kapcsolónak az összes, vagy csak néhány vezérlőnél Expo, DR mód választónak is. Hogy használhassuk ezt a kapcsolót, állítsa az DrSw1-et "!ID2"-re és DrSw2-őt "!ID1"-re. Azokon a tengelyeken is állítsa be ezt, amelyeken szintén szeretné alkalmazni a kapcsoló hatását.
A kapcsolót kapcsoljuk felső helyzetbe, ez lesz az alacsony pozíció (Lo). Középen lesz a középső ("Mid"), alul a magas ("Hi"). Ezekhez a helyzetekhez mind adhatunk eltérő Expot, DR. értékeket!


Tartalom

Mixerek